Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Βίκυ Βολιώτη: Με την αρρώστια του πατέρα μου άλλαξα αρκετά, με ενηλικίωσε πρόωρα

Βίκυ Βολιώτη: Με την αρρώστια του πατέρα μου άλλαξα αρκετά, με ενηλικίωσε πρόωρα

“Μετά τον θάνατό του πήρα την ευθύνη να στηρίξω τη μητέρα μου” δήλωσε η Βίκυ Βολιώτη.

Η Βίκυ Βολιώτη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και την υιοθεσία της κόρης της, Άννας.

«Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, πολύ δυναμικό, με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου άλλαξα αρκετά. Όλα αυτά στην πορεία με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου.

Με ενηλικίωσε πρόωρα, με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δυσκολεύεται να διαχειριστεί. Μετά τον θάνατό του πήρα την ευθύνη να στηρίξω τη μητέρα μου» είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

«Ο γάμος προέκυψε μόνο επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Η περίοδος που υιοθέτησα την Άννα ήταν γεμάτη από περίεργα πράγματα και πολλή αγάπη.

Ο σύζυγός μου με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν την πήρα αγκαλιά την Άννα, ήταν αδιαπραγμάτευτο, ήταν η κόρη μου. Αν δεν πήγαινε καλά η υιοθεσία με την Άννα, ήμουν διατεθειμένη να μείνω για πάντα στην Αιθιοπία.

Είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρνάω πίσω. Δεν υπήρξε ποτέ η ανάγκη να κυοφορήσω ένα παιδί, από μικρή έλεγα ότι θέλω να υιοθετήσω» ανέφερε για τον γάμο της με τον Σίμο Σαρκεντζή και την κόρη της, Άννα.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις