Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βίβιαν Κοντομάρη: Αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό με θαυμαστή που της ζήτησε να κάνουν δεσμό

Βίβιαν Κοντομάρη: Αποκάλυψε άγνωστο περιστατικό με θαυμαστή που της ζήτησε να κάνουν δεσμό

Για την επιτυχία που σημειώνει στην επανάληψή της η σειρά «Το Σόι Σου» στον Alpha, μίλησε η Βίβιαν Κοντομάρη. Μάλιστα, αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό με θαυμαστή της, που της ζήτησε να κάνουν σχέση.

Σε συνέντευξή της στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, η γνωστή ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη αναφέρθηκε στην επιτυχημένη επανάληψη του σίριαλ «Το Σόι Σου» στον Alpha. Παράλληλα, αποκάλυψε και συμβάν με έναν θαυμαστή της.

«Πάνε 4 χρόνια από τότε. Είναι κέρδος η επιτυχία της επανάληψης, όχι μόνο γιατί έχουμε τα πνευματικά μας δικαιώματα στον «Διόνυσο» αλλά και γιατί βλέποντας τον εαυτό σου μετά από τόσα χρόνια, βλέπεις πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος σήμερα», δηλώνει η Βίβιαν Κοντομάρη για την επιτυχία της κωμικής σειράς.

«Μάλλον τη Μπέλλα την ερωτεύτηκαν τηλεθεατές. Λάμβανα αρκετά μηνύματα:

Μου αρέσεις πολύ, είσαι μόνη σου; Μια φορά η Ρένια Λουιζίδου έβαζε βενζίνη σε ένα βενζινάδικο και της έδωσε ένας υπάλληλος ένα χαρτάκι. «Να πεις στην κόρη σου, που δεν έχει άντρα, ότι αυτό είναι το τηλέφωνό μου, να με πάρει», της είπε και ήρθε και μου το μετέφερε», διηγείται σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βίβιαν Κοντομάρη αποκαλύπτει και στιγμές από τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει, θα ‘θελα τη γνώμη της για κάποια πράγματα. Ήταν τσεκουράτη, δεν σου χάιδευε ποτέ τα αυτιά. Ήθελε να φοράω τακούνι στιλέτο. Μου έλεγε: είσαι γυναίκα ή όχι; Θα φοράς το στιλέτο», περιγράφει η ηθοποιός.

«Της είπα: δεν μπορώ να φοράω τακούνι αλλά θα σου κάνω τη χάρη για την πρεμιέρα. Μετά μου το χάρισε, γιατί είχε πιαστεί η μέση μου», καταλήγει με χιούμορ η Βίβιαν Κοντομάρη.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις