Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Εκεί ενωθήκαμε, ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Εκεί ενωθήκαμε, ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο»

Στον καναπέ της εκπομπής Studio 4 βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη καθώς φέτος πρωταγωνιστούν μαζί στην παράσταση «Η Παγίδα». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσαν ως ζευγάρι, μετά από μία ατυχή θεατρική παραγωγή.

«Η θεατρική παραγωγή είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Στη γλώσσα του θεάτρου λέμε: στα δίνει μία, στα παίρνει πέντε. Το ζήσαμε κι εμείς. Ποτέ δεν πήραμε αυτά τα λεφτά για να χτίσουμε βίλες, τα πήραμε για να τα επενδύσουμε στην επόμενη δουλειά» δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που βρέθηκε στην εκπομπή μαζί με την Έφη Μουρίκη.

«Κάναμε μία επιτυχία και μετά ήρθαν 2-3 δουλειές που ήταν μία ή άλλη και κάποια ακόμα… και έφυγαν όλα, εξανεμίστηκαν όλα και εκεί λες πραγματικά τι κάνω;» εξομολογείται στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Το οικονομικό πρόβλημα προέκυψε από μία παράσταση που ακόμα και σήμερα έρχονται στο θέατρο και μας μιλάνε, τη Φωλιά του Κούκου. Εκείνη την εποχή προσπαθούσαμε και για παιδί, οπότε κάπου έπρεπε να υπάρχει μία ισορροπία» συμπλήρωσε από την πλευρά της η Έφη Μουρίκη.

«Η καλλιτεχνική καταξίωση είχε έρθει, η οικονομική δεν ήρθε. Μετά σταμάτησαν τα μυαλά να παίρνουν αέρα… γιατί τα δικά μου είχαν πάρει κάποια στιγμή αέρα. Εκεί ενωθήκαμε ακόμα περισσότερο. Ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλο»» παραδέχθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Η επιτυχία είναι πιο επικίνδυνη από την αποτυχία. Σε μεγάλες απογοητεύσεις είναι η απίστευτη συσπείρωση. Όταν κάποιος σε μία σχέση λέει θυσίασα ή θυσιάστηκα, κάποιο λάθος έχεις κάνει εσύ. Προσφέρεις στη σχέση», σημειώνει η Έφη Μουρίκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις