Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στη Μουρμούρα έχουμε γίνει οικογένεια

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στη Μουρμούρα έχουμε γίνει οικογένεια

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της αγαπημένης μας κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy day στον Alpha» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την 11η χρονιά της σειράς, το θέατρο, τη γυναίκα του, την καθημερινότητά του και απάντησε στο αν θα παρουσίαζε ένα τηλεπαιχνίδι.

«Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, αλλά δημιουργώ κιόλας και αυτό οφείλεται στα σενάρια, στη μορφή της Μουρμούρας, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ που είναι απαραίτητο και στην αγάπη του κοινού βέβαια. Γιατί αυτοί μας στηρίζουν για να είμαστε 11 χρόνια μαζί», δήλωσε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Όσο για το τι θα κάνει ο κυρ Ηλίας αυτή τη σεζόν, είπε: «Επιστρέφει στην πατρίδα του, στην Άρτα, στη μητέρα του. Δε συγκατοικούμε βέβαια, αλλά επιστρέφω στο πατρικό μου σπίτι και το κάνω δικό μου και θα γνωρίσω καινούργια γυναίκα.

Την Παρθένα Χοροζίδου, η οποία είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας. Έχει ζώα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, μου αρέσει, τη φλερτάρω, αλλά δε με θέλει. Αντιστέκεται».

Για τη συμμετοχή του Κώστα Φραγκολιά στη σειρά, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Είναι εξαιρετικός. Είναι πάρα πολύ καλός. Έχω δει δύο γυρίσματά τους, από το μόνιτορ, χωρίς να το ξέρει και ήταν πάρα πολύ καλός».

«Ευελπιστούμε φέτος ότι η 11η χρονιά θα είναι καλύτερη από όλες, χωρίς να θέλω να μειώσω τις προηγούμενες χρονιές, αλλά είναι η καινούργια γέννα, το καινούργιο μας παιδί. Αυτή τη φορά έχουμε ανακατατάξεις. Μπαίνει άλλο καστ μέσα, καινούργιοι άνθρωποι…

Συζητάμε πάντα για όλα τα επίπεδα δουλειάς και σε οργάνωση παραγωγής και σε στήσιμο σκηνικού, όλοι μαζί. Έχουμε γίνει πλέον και συνεργάτες και οικογένεια. Συζητάμε πράγματα και για τα σενάρια και αυτό είναι που μου αρέσει πιο πολύ στη Μουρμούρα. Ότι δεν είναι μια απρόσωπη δουλειά. Τηλεφωνιόμαστε και με τους ανθρώπους του Alpha, και με την παραγωγή, αλλά και με τον σκηνοθέτη» είπε κλείνοντας τη συνέντευξή του η ηθοποιός.

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επιστρέφει, για 11η χρονιά, ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 20:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις