Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Voice: Ο νικητής του Voice 2017 και όσα έγιναν στον τελικό

Voice: Ο νικητής του Voice 2017 και όσα έγιναν στον τελικό

Το Voice 2017 έφτασε στο φινάλε με ένα εντυπωσιακό live. Οκτώ διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν με τις φωνές και την παρουσία τους τον τίτλο του The Voice Greece!

Νικητής στον μεγάλο τελικό του The Voice 2017 είναι ο Γιάννης Μαργάρης. Σε ένα μοναδικό show που κράτησε σχεδόν 5 ώρες ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, και κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τελικού. Λίγο πριν τις 02.00 το πρωί, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε τον νικητή του The Voice of Greece 2017, και αυτό ήταν ο Γιάννης Μαργάρης!

Μετά από πολλές ώρες στον αέρα του show, αλλά και συνολικά τρεις ερμηνείες, ο Γιάννης Μαργάρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο The Voice 2017. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν τις 2 το πρωί, ανακοίνωσε πως τον τίτλο του The Voice of Greece 2017 κερδίζει ο Γιάννης Μαργάρης, ο οποίος βρέθηκε στους φιναλίστ μαζί με την Κασσιανή Λειψάκη.

The Voice: Το σχόλιο του Καπουτζίδη για τον Σπαλιάρα! «Δεν θέλω να πω καμιά βαριά κουβέντα…»

The Voice – Τελικός: Η ακατάλληλη ατάκα του Μουζουράκη! Η αντίδραση του Μαραβέγια

The Voice – Τελικός: Επικό τρολάρισμα Καπουτζίδη στους coaches! Έκλαψαν από τα γέλια!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, ο τελικός του talent show του ΣΚΑΪ κινήθηκε στο 28,2% για το γενικό και στο 33,2% για το δυναμικό κοινό.  Δείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία της τηλεθέασης.

Δείτε εδώ όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Voice 2017.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε