Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Βομβαρδισμός» στον ΑΝΤ1!

«Βομβαρδισμός» στον ΑΝΤ1!

Το μπελά τους βρήκαν στον ΑΝΤ1… και καλά να πάθουν με την απόφαση που πήραν! Για αυτό και εκατοντάδες τηλεθεατές διαμαρτύρονται για την απόφασή τους αυτή και έτσι στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι προβληματισμένοι για το αν πρέπει να αναθεωρήσουν…!

Ο λόγος για μία από τις σειρές που πρόβαλε για δύο σεζόν ο ΑΝΤ1, την «Ταμάμ» και με εξαιρετικές ερμηνείες στο σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή δικαιολογημένα κέρδισε τους τηλεθεατές. Μετά το τέλος της σειράς έχει γίνει χαμός στον ΑΝΤ1 καθώς εκατοντάδες τηλεθεατές έχουν «βομβαρδίσει» τον τηλεοπτικό σταθμό για να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες.  Αν και αυτό ακούγεται δύσκολο, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 μελετούν κατά πόσο μπορεί να δοθεί συνέχεια και οι ήρωες της σειράς να ζωντανέψουν πάλι στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και αν όλα πάνε καλά τότε θα πραγματοποιηθεί και τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς αποδεικνύοντας τη δύναμη των τηλεθεατών που όταν θέλουν και υποστηρίζουν κάτι καλό, τότε η επιμονή τους φέρνει θετικά αποτελέσματα…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε