Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησαν τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Oλυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη»

Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησαν τον γιο μου αν ξέρει κάποιον Oλυμπιονίκη και απάντησε τον Κεντέρη»

Η Βούλα Πατουλίδου περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό από τα χρόνια που ο γιος της πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

Η Βούλα Πατουλίδη, μιλώντας στην εκπομπή “Μπαμπά-δες” που θα προβληθεί αύριο (2/3/24) από την ΕΡΤ, αναφέρθηκε σ’ ένα περιστατικό με τον γιο της, ο οποίος σε ερώτηση στο νηπιαγωγείο για το αν γνωρίζει κάποιον Ολυμπιονίκη, απάντησε τον Κώστα Κέντερη και όχι τη μητέρα του.

«Κάποια στιγμή θα πήγαινα εγώ να μιλήσω στο νηπιαγωγείο για ολυμπιακή φλόγα και για τις μασκότ, γιατί τι να πεις στα πιτσιρίκια; Το παραμύθι. Και η νηπιαγωγός έκρινε σωστό αν προετοιμάσει τα παιδιά. Μεταξύ αυτών και ο γιος μου.

Με πήρε η δασκάλα και μου είπε “ήταν ο γιος σας με κάτι άλλα παιδιά και όταν ρώτησα αν ξέρουν κάποιον ολυμπιονίκη, πετάγεται ο γιος σας και απάντάει τον Κεντέρη”. Λέω “ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Πεταγόντουσαν τα άλλα παιδάκια και έλεγαν “κι εμείς κυρία ξέρουμε, τη μαμά του Γιώργου”.

Έρχεται στο σπίτι και του λέω “δεν είπες εμένα;” και μου απαντάει “έλα ρε μαμά εσύ είσαι η μαμά μου”. Σωστός; Άψογος. Και λέω ναι, πάνω από όλα και για όλα τα χρόνια που υπάρχει το παιδί και εσύ, είσαι πρωτίστως η μαμά. Όλα τα άλλα έρχονται».

Media Τελευταίες ειδήσεις