Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ

Βούρκωσε η Καίτη Γαρμπή με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US: Σε θαυμάζω που είσαι εδώ

Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου σε μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή κατά τη διάρκεια του J2US.

Πριν από μερικές μέρες η Άντζελα Δημητρίου έχασε τη ζωή μητέρα της και το πρωί της Παρασκευής την αποχαιρέτισε. Ένα 24ωρο μετά την κηδεία, η «λαίδη» ήταν στο J2US και η Καίτη Γαρμπή δεν έκρυψε το θαυμασμό της για τα ψυχικά της αποθέματα.

«Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου» είπε η Άντζελα Δημητρίου απευθυνόμενη στους κριτές του J2US που θέλησαν να τη συλλυπηθούν.

«Αυτά τα λόγια που είπες, αγάπη μου, με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει και ‘γω. Με χτυπάνε μες στην καρδιά τα λόγια σου» είπε αρχικά, συγκινημένη, η Καίτη Γαρμπή.

«Το ξέρω. Δεν χρειάζεται να μου πεις, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη η οικογένεια σου ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Εντάξει, οι οικογένειες χωρίζουν και ξανασμίγουν.

Σημασία όμως έχει ότι μέσα σου έχεις την μάνα σου. Έχεις την μάνα σου, θα την έχεις για πάντα όπου και να είσαι γιατί και εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο, Καίτη μου» απάντησε η Άντζελα Δημητρίου.

 

«Πάντως εγώ σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ. Που βρήκες το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ, πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις