Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βρήκαν την… παρθένα τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Είναι από τα βασικά «όπλα» του σταθμού για τη «μάχη» της τηλεθέασης για την καινούργια σεζόν, καθώς θα προβάλλεται καθημερινά στις επτά το απόγευμα, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο λόγος για τη σειρά «Παρθένα Ζωή» που έχει «γεννηθεί» στη Βενεζουέλα ως «Χουάνα η παρθένα», αλλά έχει διασκευαστεί σε πολλές χώρες. Στη χώρα μας λοιπόν έρχεται ως «Παρθένα Ζωή» και αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το βασικό καστ της καθημερινής σειράς. Η υπόθεση με δύο λόγια είναι ότι μία νεαρή κοπέλα, η Ζωή, αν και είναι παρθένα μένει έγκυος… από ιατρικό λάθος! Ο άντρας που είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού θα την ερωτευθεί αλλά η ζωή της Ζωής θα γίνει κόλαση από τη σύζυγό του. Απλά και… καθημερινά δηλαδή πράγματα και καταστάσεις!!!

Επιθυμία του ΑΝΤ1 ήταν να βρεθεί μία… άκαυτη τηλεοπτικά ηθοποιός ώστε να ενσαρκώσει τη Ζωή. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τη Ζωή θα ενσαρκώσει η Σοφίνα Λαζαράκη που έχει βέβαια τηλεοπτική… προϋπηρεσία αλλά ως τραγουδίστρια αφού συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «X Factor» που είχε κάνει ο ΣΚΑΪ. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι η εικοσάχρονη κοπέλα έχει σπουδάσει χορό, τραγούδι και υποκριτική, ενώ εργάζεται και ως μοντέλο, στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το «μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά», καθώς είναι κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση.

 

 

Βέβαια μπορεί μην έχουν «πέσει» οι υπογραφές, αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής θέλουν τη Σοφίνα Λαζαράκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο οπότε αν δεν… στραβώσει κάτι, τότε την επόμενη βδομάδα θα είναι πλέον οριστικό ότι η νεαρή ηθοποιός θα είναι αυτή που θα ενσαρκώσει την «Παρθένα Ζωή».

Τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πιέρρου Ανδρακάκου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο με σκοπό η «Παρθένα Ζωή» να κάνει την… παρθενική της εμφάνιση στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στον Σεπτέμβριο…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε