Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Acun Ilicali: Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά

Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Acun Ilicali: Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά

Μπηχτή για την Κατερίνα Δαλάκα και… φαρμάκι για τη Μαρία Αντωνά. Η Βρισηίδα Ανδριώτου κλήθηκε να μιλήσει για το Survivor και όσα είπε, δεν πέρασαν… απαρατήρητα! 

Σπύρος Μαρτίκας και Μαρία Αντωνά είναι σε… κόντρα απ’ όταν ήταν ο πρώτος στο Survivor. Η σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε σήμερα (10.01.2024) στο Happy Day και απάντησε όχι μόνο γι’ αυτό αλλά και τα όσα ακούγονται για την προσωπική σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον παραγωγό του παιχνιδιού, Acun Ilicali. 

Η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο για 4η φορά και ειδικά μετά την περσινή της αποβολή, έχει προκαλέσει συζητήσεις. 

Χθες, στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας υπονόησε ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη αδυναμία του Acun στην Κατερίνα Δαλάκα.

Όταν η Βρισηίδα Ανδριώτου ρωτήθηκε, απάντησε: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση».

Σε ό,τι αφορά στη Μαρία Αντωνά, η πρώην παίκτρια του Survivor, είπε: «Δεν θα σχολιάσω γιατί αυτό είναι το τίποτα μπροστά σε αυτό που μας είχε κάνει το ζεύγος δύο χρόνια που ο Σπύρος ήταν μέσα και δεν είχε αντίλογο. Ξέρει ο κόσμος και το αφήνω εδώ.

  

Έχουν γίνει πάρα πολλά γεγονότα από μεριάς τους. Όπου πηγαίνουν, το σχολιάζει στους φίλους μας και όλοι του λένε ότι έχεις άδικο», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

Media Τελευταίες ειδήσεις