Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

X Factor: Αντρική υπόθεση ο τελικός – Όσα έγιναν στη χθεσινή πρόβα

X Factor: Αντρική υπόθεση ο τελικός – Όσα έγιναν στη χθεσινή πρόβα

Αυλαία ρίχνει απόψε το «X Factor» διαγράφοντας πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και δικαιώνοντας τα στελέχη του ΣΚΑΪ που… πάλεψαν για να το πάρουν στο Φάληρο.

Στο σημείο αυτό μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι σε συνέντευξη Τύπου που είχε κάνει ο ΣΚΑΪ στις αρχές Φεβρουαρίου για να παρουσιάσει το talent show, η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη είχε βάλει πολύ… υψηλούς στόχους, όταν σε ερώτησή μου για το τι ποσοστά τηλεθέασης προσδοκούν είχε πει ότι θα είναι ευχαριστημένοι με 25% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό. Το ποσοστό αυτό, ιδιαίτερα για τον ΣΚΑΪ φάνταζε τότε… υψηλότατο, αλλά τελικά η διευθύντρια προγράμματος έχει… πολλά ποσοστά για να αισθάνεται ευχαριστημένη και δικαιωμένη. Τι εννοώ; Ότι τα live του talent show σημείωσαν 25,9% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό ενώ και στο γενικό σύνολο έκανε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας 21,3% μέσο όρο. Και σήμερα, λόγω του τελικού, εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού που κατάφερε να κάνει την έκπληξη, παρά και ορισμένες… εσωτερικές διαφωνίες.
Ωστόσο ο τελικός είναι… αντρική υπόθεση, αφού την πρωτιά διεκδικούν ο Ανδρέας Λέοντας και ο Ιαν Στρατής από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και οι Stereo Soul από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι φιναλίστ βρέθηκαν χθες από νωρίς το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου και ξεκίνησαν τις πρόβες τους έχοντας πλάι τους τους μέντορες τους που τους έδιναν τις τελευταίες οδηγίες πριν τη σημερινή μεγάλη βραδιά.

Εκεί όμως ήταν και πλήθος κόσμου που πήγε να δει από κοντά τους συμμετέχοντες, να τους αγκαλιάσει και να τους ενθαρρύνει. Τα fun club των τριών φιναλίστ είχαν βρεθεί στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου από τις 5 τα ξημερώματα και περίμεναν υπομονετικά να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μερικοί μάλιστα ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο για να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους διαγωνιζόμενους.
O Ανδρέας Λέοντας, ο Ιαν Στρατής, και οι Stereo Soul αρκετά αγχωμένοι αλλά και με κέφι έκαναν τις πολύωρες πρόβες τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Φυσικά δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ των διαγωνιζομένων ενώ έγινε χαμός όταν στο γήπεδο έφτασαν και οι υπόλοιποι της τελικής 16αδας του «Χ Factor». Όλοι μαζί έκαναν πρόβες τα τραγούδια που θα πουν στον τελικό του show ενώ δεν σταμάτησαν να πειράζουν τους τρεις φιναλίστ.

Ο κάθε φιναλίστ θα ερμηνεύσει δύο τραγούδια μόνος του αλλά και δύο ντουέτα με τους άλλους. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Θεός αν είναι», «Λιώμα σε γκρεμό», ο Ίαν Στρατής τα «Gorilla», «Pretender» και οι Stereo Soul τα «Writtings on the wall», «Je suis malade».

Τα ντουέτα που θα κάνουν είναι: Ο Ίαν Στρατής με τους Stereo Soul στο «One love» και με Ανδρέα Λέοντα το «Έμεινα εδώ» mash up «Someone like you», ενώ ο Ανδρέας Λέοντας με τους Stereo Soul στο: «Κλεψύδρα» mash up «Impossible».

Απόψε λοιπόν, στις 21.15, ο ΣΚΑΪ σε full High Definition θα μεταδώσει τον τελικό του «X Factor». Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τρεις φιναλίστ. Έτσι θα ολοκληρωθεί η παρουσία του talent show στο κανάλι του Φαλήρου αφήνοντας τα στελέχη του ικανοποιημένα για την επιλογή τους να ενδυναμώσουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού με το talent show…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε