Πέμπτη, 23 Μαΐ
26oC Αθήνα

Χαμός με Πορτοσάλτε: Σηκώθηκε κι έφυγε εκνευρισμένος – «Δεν μας παρατάς πρωί πρωί;»

Χαμός με Πορτοσάλτε: Σηκώθηκε κι έφυγε εκνευρισμένος – «Δεν μας παρατάς πρωί πρωί;»

Άγριο καυγά για… άλλη μια φορά είχαν ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Φοίβος Κλαυδιανός που βρέθηκαν, το πρωί της Δευτέρας (20.06.2022) στο πάνελ της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Η ένταση ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους ξεκίνησε όταν ο Φοίβος Κλαυδιανός θέλησε, όπως είπε, να κάνει «μομφή» στον Άρη Πόρτοσάλτε για τα όσα είχε πει νωρίτερα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ για τις εκλογές στη Γαλλία.

Η λέξη «μομφή» ήταν που εκνεύρισε τον Άρη Πορτοσάλτε, που… εξεμάνη και τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να φεύγει από το στούντιο εκνευρισμένος πριν η εκπομπή «πάει» σε διαφημίσεις.

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;», έλεγε εν μέσω… φωνών ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Φοίβο Κλαυδιανό να του ζητά να τον αφήσει να ολοκληρώσει τη σκέψη του και να πει ποια είναι η μομφή που ήθελε να του κάνει.

Καθώς ο εκ των παρουσιαστών, Δημήτρης Οικονόμου, προσπαθούσε να «πασάρει» διαφημίσεις, οι δυο δημοσιογράφοι δεν σταματούσαν τον καυγά, με τον Άρη Πορτοσάλτε να σηκώνεται εκνευρισμένος και να φεύγει από το στούντιο λέγοντας: «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί, άιντε…».

  

Media Τελευταίες ειδήσεις