Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάρης Ακριτίδης: Οι γιατροί δεν μας έδιναν καμια ελπίδα ζωής, κανείς δεν αναλάμβανε να τον χειρουργήσει

Χάρης Ακριτίδης: Οι γιατροί δεν μας έδιναν καμια ελπίδα ζωής, κανείς δεν αναλάμβανε να τον χειρουργήσει

“Ένα μικρόβιο που έχουμε όλοι πάνω μας, ο σταφυλόκοκκος, πήγε στην καρδιά του και του έκαψε την κεντρική βαλβίδα της αορτής” δήλωσε ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Καράλη και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος του πριν από δύο χρόνια και που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Πριν από δύο χρόνια αντιμετωπίσατε μια μεγάλη περιπέτεια καθώς ο γιος σας κόντεψε να πεθάνει. Τι ακριβώς συνέβη;

Στα 19 μου έκανα το γιο μου και σήμερα είναι 32 ετών Ένα μικρόβιο που έχουμε όλοι πάνω μας, ο σταφυλόκοκκος, πήγε στην καρδιά του και του έκαψε την κεντρική βαλβίδα της αορτής. Ουσιαστικά είχε μολυνθεί η καρδιά του. Οι γιατροί δεν μας έδιναν καμια ελπίδα ζωής, κανείς δεν αναλάμβανε να τον χειρουργήσει και φέραμε από την Ελβετία γιατρό.

Με τη βοήθεια του Θεού και με αυτόν τον γιατρό ο μικρός σώθηκε! Τη στιγμή που συνέβαιναν όλα αυτά κάηκε το σπίτι μου ολοσχερώς από ένα πολύμπριζο, ενώ ήμασταν στο νοσοκομείο. Έχω μια άποψη που λέει πως, όταν συμβαίνουν όλα τα κακά μαζί, είτε απομακρύνεσαι τελείως από τον Θεό είτε πας ακόμα πιο κοντά Του. Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω βαθιά στην ορθόδοξη πίστη μας!

Media Τελευταίες ειδήσεις