Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου

Χάρης Ρώμας: Δεν έπρεπε να πω ότι χώρισα λόγω του εμβολίου

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Το εμβόλιο, την προσωπική του ζωή και τα επόμενα σχέδιά του.

Στην παρέα του «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε και ο Χάρης Ρώμας. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, πήρε θέση στο θέμα του εμβολιασμού που ήταν και μια σημαντική αφορμή για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δήλσε χαρούμενος, γιατί έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, αποκάλυψε επίσης ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Χαλανδρίου και θα απέχει για κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα.

«Αν εκλεγώ, η σειρά που γράφω τώρα μάλλον θα είναι η τελευταία τουλάχιστον για αρκετά χρόνια. Μετά δεν ξέρεις αν θα σε περιμένει κάποιος και αν θα είσαι και απαραίτητος, αν και δε νομίζω πως είναι κανένας απαραίτητος.

Έχω στο μυαλό μου βέβαια, γιατί ο καλλιτέχνης δε σταματάει ποτέ να υπάρχει, θα γυρίσω με κάτι που θα πουλήσει πολύ.

Πάντως, για ένα μεγάλο διάστημα θα απέχω γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τις καινούργιες ευθύνες. Βλέπω και τώρα τις ευθύνες που είμαι αυτοδιοικητικός στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. 66 δήμοι. Έχω επαφή με 66 δημάρχους και αντιδημάρχους πολιτισμού», τόνισ εμεταξύ άλωλ ο Χάρης Ρώμας.

Media Τελευταίες ειδήσεις