Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χάρης Σιανίδης: Θα ήθελα να έχω ένα δικό μου παιδί

Χάρης Σιανίδης: Θα ήθελα να έχω ένα δικό μου παιδί

Όσα εξομολογήθηκε ο Χάρης Σιανίδης στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.

Για όλους και για όλα μίλησε, ύστερα από αρκετό καιρό, ο Χάρης Σιανίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του διαδρομής και την προσωπική του ζωή.

“Ήμουν ένα ιδιαίτερο παιδί, δεν γίνεται αρέσουμε και σε όλους αλλά αυτό νομίζω πως ήταν και το μυστικό της επιτυχίας μου.

Την κριτική που μου έκαναν για το styling, εγώ την προκάλεσα άρα δεν μπορώ να πω ότι με στεναχώρησε. Εγώ την επιδίωξα και την εξαργύρωσα.

Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα από αυτή την κριτική, έγιναν όλα με βάση ένα σχέδιο και θεωρώ ότι υπήρχε ένα έμφυτο ταλέντο στην επικοινωνία. Ήξερα από έξι, επτά χρονών τι ακριβώς θα συμβεί” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Χάρης Σιανίδης.

“Στην Ελλάδα έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα και τώρα τα σχέδια μου είναι ότι θα ήθελα να σταματήσω. Δηλαδή δεν θέλω να μεγαλώσω και να κάνω αυτή τη δουλειά.

Εκτός αν μπορούσε να υπάρξει μια μορφή εξέλιξης καθώς ήδη ασχολούμαι και με άλλα πράγματα όπως το κομμάτι των ακινήτων”.

“Σκέφτομαι πως θα ήθελα να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Κυρίως που τα πράγματα τώρα είναι πιο απενοχοποιημένα θα ήθελα ίσως να έχω και ένα δικό μου παιδί” συμπλήρωσε ο Χάρης Σιανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις