Σάββατο, 13 Απρ.
20oC Αθήνα

Χάρης Σταμάτης, Κώστας Ηλιού και George Caney απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χάρης Σταμάτης, Κώστας Ηλιού και George Caney απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τον Χάρη Σταμάτη, τον Κώστα Ηλιού και τον George Caney υποδέχεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε (19.093.2024, 24:00) στο The 2Night Show.

Ο Χάρης Σταμάτης, που κάνει καριέρα στα social media ως «Ορεινή Μέλισσα», είναι ο πρώτος αποψινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Ο νεαρός μελισσοκόμος από την Μεσοκώμη Ευρυτανίας μιλάει για τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για αυτό το θαύμα της φύσης.

Πώς μας αντιλαμβάνονται οι μέλισσες; Τι παθαίνουν αφού μας τσιμπήσουν; Τι ρόλο παίζουν οι εργάτριες και οι κηφήνες σε μια κυψέλη; Γιατί οι μέλισσες έχουν beef με τις σφήκες; Τέλος, ο Χάρης προσκαλεί τον Γρηγόρη στα μέρη της «Ορεινής Μέλισσας» και του εξηγεί γιατί όποιος πάει μία φορά, δεν ξαναπηγαίνει ποτέ!  

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» και τον Κώστα Ηλιού, τον τραγουδιστή που ξεσηκώνει τα πλήθη στη Θεσσαλονίκη. Ποιο τραγούδι τον συνδέει με τους Gipsy Kings; Τι θυμάται από τον καλό του φίλο Βασίλη Καρρά; Γιατί είναι δύσκολο ένας τραγουδιστής να κάνει καριέρα στην Αθήνα; Τέλος, με τη συλλεκτική κιθάρα που του χάρισε ο Βασίλης Καρράς, τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο George Caney, ο τραγουδιστής που κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με το τραγούδι «Delulu». Πώς από δημοσιογράφος έγινε τραγουδιστής; Σε ποιες τηλεοπτικές εκπομπές εργαζόταν; Ο George Caney μιλάει για τη ζωή του στο Βερολίνο, για τα μελλοντικά του σχέδια, και υπόσχεται στον Γρηγόρη να φτιάξει σύντομα το videoclip του «Delulu»!

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45.

Media Τελευταίες ειδήσεις