Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν θα ξανάκανα το Big Brother»

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν θα ξανάκανα το Big Brother»

Τελεία στο κεφάλαιο “Big Brother” βάζει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Νέα τηλεοπτική σελίδα γύρισε ο Χάρης Βαρθακούρης με το J2US τη φετινή σεζόν. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, ωστόσο, στην κάμερα του Happy Day στο Happy Day εξηγώντας πως δεν θα το επαναλάμβανε.

την κάμερα του Happy Day μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης από τα παρασκήνια της πρεμιέρα του J2US.

O γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στην προηγούμενη συμμετοχή στο σόου τραγουδιού όσο και στην παρουσίαση του Big Brother.

«Σε ότι αφορά το Big Brother, η παρουσίαση με έκανε να πιστέψω ότι αν θέλω μπορώ να το κάνω. Έπεσα στα πολύ βαθιά και θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Είναι όμως κάτι που δεν θα το ξανάκανα».

«Μου είχε προταθεί ο νέος κύκλος γιατί πολύ νωρίς τότε εξέφρασα σε κάποιους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ότι δεν θα ήθελα να το επαναλάβω» πρόσθεσε ο τραγουδιστής στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha. «Εξού και πήγαν στον Γιώργο Τσαλίκη».

Παράλληλα ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε πως «μετά από έναν χρόνο που δεν με έπαιρνε να κάνω πολύ πλάκα, ειδικά στο πρώτο μισό και ειδικά στο Big Brother, τώρα μπορώ να περάσω καλά και να κάνω χαβαλέ. Το J2US το έχω ξανακάνει πριν από επτά χρόνια, δεν πέρασα καλά τότε. Για διάφορους λόγους που δεν θέλω να τους θυμίσω. Τώρα όμως θέλω, νομίζω πως μου το χρωστάει αυτή η εκπομπή, να περάσω καλά».

Media Τελευταίες ειδήσεις