Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χάρης Βαρθακούρης: «Είμαι περίεργος αν η Άννα Μαρία θα έχει την τύχη του Ντάνου»

Χάρης Βαρθακούρης: «Είμαι περίεργος αν η Άννα Μαρία θα έχει την τύχη του Ντάνου»

Δείτε όλα όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Μετά το φινάλε του τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε για τη νίκη της Άννας Μαρίας, για τη δική του εμπειρία στην παρουσίαση, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει με τη σύζυγό του, την Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Όλοι είχαμε παρατηρήσει το ρεύμα που είχε έξω η Άννα Μαρία. Είμαι περίεργος ποια θα είναι η πορεία της από εδώ και πέρα. Είδαμε τον Ντάνο που ήταν δάσκαλος σκι και τώρα είναι νούμερο ένα στην Ελλάδα, ηθοποιός… Είμαι περίεργος αν και η Άννα Μαρία θα έχει παρόμοια τύχη. Ήθελα να φύγω από αυτή την εμπειρία αξιοπρεπής και θεωρώ ότι τα κατάφερα. Υπήρξαν περιπτώσεις που δέχθηκα πυρά φανατικών, αλλά και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα μου λείψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κρύβω έναν… μαζοχιστή μέσα μου. Για μένα ήταν ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης.

Πώς θα μπορούσα να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και κάθε σαββατοκύριακο να κάνω εκπομπή με τη γυναίκα μου; Αν αποδεχόμουν άλλη τηλεοπτική πρόταση θα κινδύνευε η… σωματική μου ακεραιότητα από την Αντελίνα. Πολλά ζευγάρια που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, μετά χώρισαν. Αλλά έχω περάσει τόσα με τη γυναίκα μου. Έχουμε τέσσερις εβδομάδες στη διάθεσή μας, δεν έχουμε βρει ακόμα τίτλο για την εκπομπή. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε δοκιμαστικά κα θα δούμε πολλά άτομα για την ομάδα μας.

Δεν έχουμε άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, μας το έχει ξεκαθαρίσει και το κανάλι. Το κανάλι έχει πει ότι θα μας στηρίξει ανεξαρτήτως τηλεθέασης. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Voice, διάβασα ότι επιστρέφει ο Καπουτζίδης. Στο σπίτι του Big Brother θα γίνει το μουσικό ριάλιτι, οπότε αν γίνει ξανά Big Brother θα είναι την επόμενη σεζόν», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Media Τελευταίες ειδήσεις