Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χάρης Βαρθακούρης: “Πρόδωσε” όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή με τη σύζυγο του, Αντελίνα στον ΣΚΑΪ!

Χάρης Βαρθακούρης: “Πρόδωσε” όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή με τη σύζυγο του, Αντελίνα στον ΣΚΑΪ!

Όσα θα δούμε σύντομα στον ΣΚΑΪ “πρόδωσε” ο Χάρης Βαρθακούρης!

Αμέσως μετά το τέλος του Big Brother Live, ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη μεταγραφή της συζύγου του, Αντελίνα και τη νέα πρόταση που θα παρουσιάσουν μαζί σύντομα στο κανάλι του Φαλήρου.

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN πως “είμαστε πολύ κοντά. Με τη μύτη του παπουτσιού! Δεν έχω ιδέα τι ώρα θα είναι η εκπομπή. Την ίδια εκπομπή θα κάνουμε ότι ώρα και να την κάνουμε”.

“Δεν θα αλλάξει η στάση μου στην εκπομπή αν έχουμε απέναντι την Ναταλία Γερμανού ή έναν ευκολότερο, εντός εισαγωγικών, αντίπαλο” πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Big Brother. “Σε ότι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και γω, σαν χαρακτήρες”.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην προοπτική να υπάρχει ένα μόνιμο πάνελ στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ καθώς και στην πιθανότητα να δούμε το Masked Signer στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις