Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χάρης Βαρθακούρης: Βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση

Χάρης Βαρθακούρης: Βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση

Έξω φρενών έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης στα social media.

Την οργή με τους διαδικτυακούς του φίλους θέλησε να μοιραστεί ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Και αυτός μιας και ένας fake λογαριασμός ήταν ικανός να τον κάνει έξαλλο!

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστήςς εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του τόσο για το γεγονός πως κάποιος υποδύθηκε πως είναι ο ίδιος όσο και για το γεγονός πως οι διαδικτυακοί του φίλοι πίστεψαν ότι είναι ο ίδιος!

“Σας παρακαλώ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ αν αυτό είναι δικό μου!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Use your judgement” έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι κάποιοι το πήρατε προσωπικά. Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση. Σαφώς και εκτιμώ όταν με προειδοποιούν ότι κάποιος με υποδύεται. Ωστόσο βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση: Χάρη αυτό είναι δικό σου;; Διότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως – έστω κατά βάθος – ΞΕΡΕΤΕ ότι ΔΕΝ είναι δικό μου! Και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δικό μου… για πολλούς λόγους” συμπλήρωσε, σε επόμενη ιστορία, ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις