Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Χιλιάδες θέλουν να γίνουν… Μενεγάκη!

Χιλιάδες θέλουν να γίνουν… Μενεγάκη!

Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε με την ανεργία να πλήττει τους περισσότερους, ιδιαίτερα τους νέους, αρκετοί είναι αυτοί που όπως φαίνεται στρέφουν στο βλέμμα τους και τις ελπίδες τους στο τηλεοπτικό τοπίο.

 Η λέξη «αρκετοί» μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτυπώνεται μέσα από χιλιάδες αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του ALPHA.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, ο σταθμός της Κάντζας πριν από κάνα μήνα περίπου, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία αναζητά νέους παρουσιαστές. Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να συμπληρώσουν μία φόρμα με τα προσωπικά τους στοιχεία, δηλαδή όνομα, επώνυμο, ηλικία, τόπο γέννησης, ύψος και χρώμα ματιών και μαλλιών, αλλά και με τις δεξιότητες που ενδεχομένως να κατέχουν, αναφέροντας και προϋπηρεσία σε άλλα τηλεοπτικά γυρίσματα, ενώ θα έπρεπε να αναφέρουν και λίγα λόγια για τον εαυτό τους, δηλαδή ενδιαφέροντα, συνήθειες και στοιχεία της προσωπικότητάς τους.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον λοιπόν και άξιο αναφοράς από την ενέργεια αυτή του ALPHA είναι ότι στο κανάλι έφτασαν περισσότερες από τρεις χιλιάδες αιτήσεις ενδιαφερομένων, αντρών και γυναικών. Ανάμεσά τους κάποιοι που έχουν προϋπηρεσία στην τηλεόραση, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι κάποιοι που θέλουν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο τηλεοπτικό τοπίο. Αγάπη για την τηλεόραση, δίψα για τη… δόξα που φέρνει η δημοσιότητα ή απλά λόγω της ανεργίας; Όποιοι και να είναι οι λόγοι, η αρμόδια ομάδα αξιολόγησης των αιτήσεων που έχει συσταθεί στον ALPHA θα κάνει το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα και έως το τέλος Μαΐου θα ειδοποιηθούν αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση, να περάσουν δηλαδή από το κανάλι της Κάντζας για να κάνουν δοκιμαστικό. Πέρα λοιπόν από το ότι ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι άξιος αναφοράς και… ανάλυσης, κανείς δεν ξέρει αν ανάμεσα σε αυτές τις χιλιάδες αιτήσεις είναι ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές του τηλεοπτικού τοπίου των επόμενων χρόνων. Ίσως ορισμένοι από αυτούς που θέλουν να γίνουν… Μενεγάκη στη θέση της Μενεγάκη, να τα καταφέρουν! Όλοι από κάπου ξεκινούν…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε