Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Χριστίνα Αλεξανιάν: Αντιμετώπισα με ψυχραιμία το πρόβλημα της υγείας μου

Χριστίνα Αλεξανιάν: Αντιμετώπισα με ψυχραιμία το πρόβλημα της υγείας μου

“Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία” πρόδωσε, μέσα σε όλα, η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Αλεξανιάν, το πρωινό της Παρασκευής στο OPEN, στην Μπέττυ Μαγγίρα όπου και αναφέρθηκε στην πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνας, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο.

Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά και σε όλο το επιτελείο που το αντιμετώπισαν τέλεια», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία. Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν ξέρω, ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο, να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, να μην σπαταληθείς, για να το αντιμετωπίσεις.

Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά δύσκολο, πρέπει να συσπειρώνεις ό,τι δύναμη έχεις για να το αντιμετωπίσεις.

Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα, να λες: γιατί σε μένα Παναγιά μου; Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε», τονίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Έτσι ήμουν πάντα εγώ, φιλοσοφούσα τη ζωή. Δεν θα ζήσουμε 2.500 χρόνια, αυτό είναι το τσιτάτο μου και αυτή είναι η αλήθεια.

Θέλω να χαίρομαι την κάθε στιγμή, την κάθε συνεργασία, το κάθε βλέμμα που ακουμπάει σε ανθρώπους που αγαπώ. Ίσως γι’ αυτό το αντιμετώπισα και με ψυχραιμία», εξομολογείται η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Media Τελευταίες ειδήσεις