Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία, είναι ψυχοφθόρα

Χριστίνα Αλεξανιάν: Δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία, είναι ψυχοφθόρα

“Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά” εξηγεί η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Στην προσωπική της ζωή και το κεφάλαιο απιστία αναφέρθηκε η Χριστίνα Αλεξανιάν στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά και το Fay’s Time το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. 

“Μου έχει τύχει εκ των υστέρων να μάθω πως με απάτησαν. Ναι, εκ των υστέρων, όταν είχε τελειώσει. Απλά δικαιώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις πως έπρεπε να φύγεις τότε” σημείωσε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.

“Όταν είσαι όμως ερωτευμένος, λες “έλα μωρέ, είναι σύμπτωση”. Δίνεις δηλαδή άλλοθι, πως δεν μπορεί να στο κάνει αυτό ο άνθρωπος που αγαπάς και ο άνθρωπος που έχεις επενδύσει πάνω του τα συναισθήματα σου”.

“Αισθάνομαι ασφάλεια γιατί με κάνει ο άλλος να αισθάνομαι ασφαλής. Αν αρχίσω να αναρωτιέμαι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Και δεν θέλω να μπαίνω σε αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι ψυχοφθόρα.

   

Οι άνθρωποι είναι μαζί για να έχουν αγάπη, για να κάνει ο ένας χαρούμενο τον άλλο και όχι για να τον βασανίζει. Δηλαδή άμα θες να είσαι αλλού, πήγαινε αλλού. Στο καλό, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω” πρόσθεσε η Χριστίνα Αλεξανιάν στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις