Σάββατο, 13 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Χριστίνα Λαμπίρη: «Άμα δεν σου αρέσει, μην το κάνεις», μού έλεγαν αρχισυντάκτες

Χριστίνα Λαμπίρη: «Άμα δεν σου αρέσει, μην το κάνεις», μού έλεγαν αρχισυντάκτες

“Βάζω πάντα τη θέση μου στη θέση του ανθρώπου στον οποίο αναφερόμαστε” τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Λαμπίρη.

Για τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές, κατά τις οποίες διαφώνησε με θέματα που κλήθηκε να παρουσιάσει, μίλησε μέσα σε όλα η Χριστίνα Λαμπίρη όταν συνάντησε τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο πλατό της εκπομπής “Δύο στη μία” στην ΕΡΤ.

“Θεωρώ ότι ο ενδοιασμός μου έβγαινε κάποιες φορές σε θέματα στον τηλεοπτικό αέρα. Υπήρχαν στιγμές που έβγαινε και μάλιστα μου το έλεγαν και οι συνάδελφοι και οι τότε αρχισυντάκτες, “άμα δεν σου αρέσει, μην το κάνεις”. Μ’ αρέσει όμως η δουλειά μου και για αυτό το κάνω.

Προφανώς δεν μου αρέσει εκείνη τη στιγμή αυτό που έχω κληθεί να υπηρετήσω ή να παρουσιάσω ένα θέμα. Έχει τύχει να έχουν βγάλει οι συνάδελφοι εξαιρετικά θέματα, σε επίπεδο τηλεθέασης και όχι ποιότητας που έχει μια μεγάλη διαφορά, όπου και είπα όχι” τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.

“Υπήρξε ένα θέμα, το οποίο δεν θέλω να το αναφέρω γιατί δεν το είχα παίξει στην εκπομπή, πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ σημαντικό.

Τότε πουλούσε αφόρητα όλη αυτή η ιστορία και ήξερα ότι ο ανταγωνισμός θα το παίξει αλλά εκείνη την ώρα είπα όχι γιατί έχω ένα πολύ κακό συνήθειο.

Βάζω πάντα τη θέση μου στη θέση του ανθρώπου στον οποίο αναφερόμαστε και επίσης στην οικογένεια του, που για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και από την οικογένεια ξεκινάνε όλα”.

“Λέω, “αν εγώ είμαι η μητέρα ή ο πατέρας ή η αδελφή θέλω να δω αυτό το θέμα στον αέρα; Θέλω να δω το παιδί μου, τον γιο μου την κόρη μου να γίνεται βοράς σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την προσωπικότητα του αλλά τώρα έκανε μια σαχλαμάρα;”.

Είτε έκανε εκείνο είτε εμείς την δημιουργήσαμε, έπεσε στα χέρια μας” πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Λαμπίρη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις