Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Χριστίνα Βίδου: Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης και τι δεν έχει πάει καλά

Χριστίνα Βίδου: Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης και τι δεν έχει πάει καλά

“Άμα γυρίσω την πλάτη σε αυτό είναι σαν να γυρίζω την πλάτη και στους ίδιους τους τηλεθεατές” τονίζει η Χριστίνα Βίδου.

Τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στην απόφαση να βρεθεί στην τηλεόραση αλλά και τις δυσκολίες του τηλεοπτικού αέρα εστίασε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την Ειρήνη Αρβανίτη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha.

“Αλίμονο αν δεν κοιτάζαμε τα νούμερα τηλεθέασης, αλίμονο αν δεν μας ενδιέφεραν, αλίμονο αν δεν βλέπαμε στο τέταρτο τι έχει πάει καλά και τι δεν έχει πάει καλά. Ότι κάνουμε, το κάνουμε έχοντας πάντα στο μυαλό μας τι θέλει ο κόσμος. Κάποια πράγματα και κάποια θέματα τον ενδιαφέρουν, κάποια άλλα δεν τον ενδιαφέρουν.

Για αυτούς όμως δουλεύουμε. Άμα γυρίσω την πλάτη σε αυτό είναι σαν να γυρίζω την πλάτη και στους ίδιους τους τηλεθεατές” εξήγησε, αρχικά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

“Δεν ήμουν καθόλου παιδί της τηλεόρασης, με εντυπωσίαζε όμως πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάνε σε αυτήν. Ήταν η Λιάνα Κανέλλη, η οποία είχε έναν εξαιρετικό λόγο, οπότε καθόμουν και παρακολουθούσα.

Έκανα πάρα πολύ ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν ελευθερατζού. Κάλυπτα πλημμύρες, πυρκαγιές, επεισόδια στον αέρα”.

“Δεν με έχει δυσκολέψει τίποτα, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό. Μπαίνεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε επηρεάσει. Δεν λέω ότι δεν έχω βουρκώσει, δεν λέω ότι δεν έχω κομπιάσει αλλά αυτό είναι ελάχιστο και το κρατάς” τόνισε ακόμα η Χριστίνα Βίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις