Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χριστίνα Βίδου: Είχαμε χωρίσει με τον μπαμπά της κόρης μου, και μετά από κάποια χρόνια πέθανε

Χριστίνα Βίδου: Είχαμε χωρίσει με τον μπαμπά της κόρης μου, και μετά από κάποια χρόνια πέθανε

“Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου” εξομολογήθηκε η Χριστίνα Βίδου.

Για την ζωή και την καθημερινότητα με την κόρη της, μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου, μίλησε από καρδιάς η Χριστίνα Βίδου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες, το απόγευμα του Σαββάτου, στην ΕΡΤ2. 

“Είχαμε χωρίσει με τον μπαμπά της κόρης μου, της Λορένας και μετά από αρκετά χρόνια πέθανε από αρρώστια. Σήμερα είμαστε μόνες μας. Ξέρεις, αυτό που λέω συνεχώς είναι ότι η ζωή μας έχει φερθεί και στις δυο πολύ γενναιόδωρα.

Τι εννοώ, όμως, για να μην παρεξηγηθώ. Πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις και λύπες, σκληρές καταστάσεις. Και σε αυτά τα δυο μέχρι στιγμής, γι’ αυτό λέω πως είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, έχει σταθεί και έχει ανταπεξέλθει σε όλες αυτές τις καταστάσεις” εξομολογήθηκε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

“Αυτό όμως έγινε, νομίζω, γιατί ένιωθε αγάπη και είχε μια σταθερά πίσω. Είμαι ευλογημένη γιατί έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Έχω τον μπαμπά μου δίπλα μου, ενώ η μαμά μου έφυγε και εκείνη από την ίδια αρρώστια. Καρκίνος.

Έχω την αδελφή μου, η οποία αυτή κι αν είναι σταθερά μου. Έχω έναν εξαιρετικό σύντροφο, που είμαστε μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Πιο πολύ δηλαδή στην ουσία την έχει μεγαλώσει την Λορένα ο σύντροφος μου”.

“Αυτά όλα, λοιπόν, δεν ταράχτηκαν στη ζωή της και εισέπραξε και εισπράττει αγάπη. Επομένως αυτό νομίζω πως είναι το σημαντικότερο” πρόσθεσε, επίσης, η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά στην ΕΡΤ2.

Media Τελευταίες ειδήσεις