Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μετά το MEGA «μετακομίζει» στον ALPHA

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μετά το MEGA «μετακομίζει» στον ALPHA

Που θα δούμε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Στον Σιωπηλό Δρόμο βρίσκεται αυτή τη σεζόν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο MEGA. Οι τηλεοπτικές μετοχές της νεαρής ηθοποιού, ωστόσο, μοιάζουν να έχουν ανέβει επικίνδυνα και οι προτάσεις να της έρχονται βροχή! 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποτελεί την τελευταία προσθήκη που συμπληρώνει δυναμικά το γυναικείο καστ της νέας σειράς «Σασμός»  που θα προβληθεί στον Alpha και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει γυρίσματα.

Στους κεντρικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Τζομπανάκη, που επιστρέφει από την Αμερική και θα ενώσει δυνάμεις με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος θα υποδυθεί και τον… τηλεοπτικό της γιο, ενώ στην αντίπαλη οικογένεια – καθώς πρόκειται για κρητική βεντέτα – κεντρική γυναικεία φιγούρα θα είναι η Μαρία Πρωτόπαππα.

Όσον αφορά τον ρόλο που θα κρατήσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στη νέα δραματική σειρά του Alpha, αυτός θα είναι μιας δυναμικής Κρητικοπούλας που θα συναντηθεί εκ νέου με τον Δημήτρη Λάλο ο οποίος και θα υποδύεται τον έτερο γιο της Μαρίας Τζομπανάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις