Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρίστος Αντωνιάδης: Έχω δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα, ποιος δεν έχει φάει

Χρίστος Αντωνιάδης: Έχω δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα, ποιος δεν έχει φάει

“Ο ανταγωνισμός δεν σε αφήνει να εφησυχάζεις” υπογραμμίζει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρίστος Αντωνιάδης στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά όπου και μίλησε από καρδιάς για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στη δουλειά του.

Ανταγωνισμό συναντήσατε στην πορεία σας;

Ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι αρνητικό ίσα ίσα που σε βελτιώνει κιόλας. Δεν σε αφήνει να εφησυχάζεις. Εγώ σε μαγαζιά, σε εργασιακό χώρο, σε περιβάλλον που είχα να αντιμετωπίσω συναδέλφους εξίσου καλούς, ήμουνα καλύτερος.

Έχει τύχει να δουλέψω σε μαγαζιά που δεν ήταν και τόσο καλά τα πράγματα και άρχισα να χάνω και εγώ από τον εαυτό μου πραγματάκια και έτσι δεν μου άρεσε και τόσο να δουλεύω εκεί.

Αυτό που ενοχλεί δεν είναι ο ανταγωνισμός αλλά ο κακός ανταγωνισμός με πισώπλατα μαχαιρώματα και όταν προσπαθείς να αναδειχθείς χρησιμοποιώντας άλλα μέσα λόγω έλλειψης ταλέντου.

Έχετε δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα πολλές φορές;

Φυσικά, και ποιος δεν έχει φάει; Όχι μόνο στη δουλειά μου, σε όλες τις δουλειές. Πάντα κάποιος μιλάει με κάποιον που είναι στο πάνω γραφείο και ξαφνικά τον βλέπεις να προχωράει λίγο στη δουλειά του διαφορετικά από σένα που προσπαθείς με το σταυρό στο χέρι, να πας μπροστά.

Media Τελευταίες ειδήσεις