Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Χρίστος Αντωνιάδης: Ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα

Χρίστος Αντωνιάδης: Ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα

Όσα ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Στο Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά του αλλά και την εμφάνιση που είχε κάνει στη σειρά “Δυό Ξένοι”.

«Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου όντας πολύ νέος, είχα νιώσει πολλές φορές θεούλης και είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα. Τη δεκαετία του ‘90 είχα βγάλει χρήματα λόγω των επιτυχιών μου, ωστόσο έχασα κάποια από αυτά εξαιτίας κάποιων κακών επενδύσεων.

Ζούσα με τους γονείς μου και δεν είχα έξοδα διαμονής. Αυτό με βοήθησε να αποταμιεύσω χρήματα, ώστε να αγοράσω αυτοκίνητο.

Θυμάμαι να περιμένω το τελευταίο λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου, αλλά και τα πρωινά που περίμενα τη λούλουδου του μαγαζιού να μοιραστούμε το ταξί», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ δυστυχισμένος, γιατί ξαφνικά πάχυνα λόγω ενός θέματος υγείας που είχα και έχασα τα πάντα.

Από παιδί ήμουν στρουμπουλός και βίωνα bullying γι’ αυτό. Πάντα μέσα μου είχα θέμα με τα κιλά και την εμφάνισή μου. Η δισκογραφική μου εταιρεία μου είχε πει: “Πρέπει να επιλέξεις, ή καριέρα ή κιλά”».

Για τη συμμετοχή του στη σειρά Δύο Ξένοι, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Όταν έπαιξα στους Δύο Ξένους το καταευχαριστήθηκα.

Αυτή η σειρά με έκανε γνωστό πανελλαδικά. Το φιλί μου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν ένα τηλεοπτικό φιλί, ωστόσο εγώ είχα νιώσει κάτι».

Media Τελευταίες ειδήσεις