Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χρίστος Αντωνιάδης: Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο

Χρίστος Αντωνιάδης: Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο

«Όλα μου φαινόντουσαν μαύρα τότε», λέει ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη μάχη του με τα κιλά, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που, όπως παραδέχεται, είχε βυθιστεί στο  σκοτάδι.

Υπήρξε εποχή που βυθιστήκατε στο σκοτάδι;

Ναι, υπήρξε εποχή στη ζωή μου, στην οποία όλα μου φαινόντουσαν μαύρα. Κι όχι μια φορά. Με τη βοήθεια της οικογένειας, αυτοκριτικής και λογικής σκέψης, βγήκα από αυτές τις περιόδους πιο δυνατός. Για όλα ευθυνόμαστε οι ίδιοι, δεν κατηγορώ άλλους.

Οι σωστές επιλογές είναι αυτές που σε προχωράνε παρακάτω. Εγώ δεν είχα την ευτυχία να περιστοιχίζομαι από ανθρώπους, που θα με προστάτευαν στις κακοτοπιές μου. Έχω κάνει πολύ λάθος χειρισμούς και γι’ αυτό δεν πήγαν τα πράγματα όπως έπρεπε να πάνε.

Τα κιλά σας είναι ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Έχετε ανασφάλεια με την εικόνα σας;

Όλοι μου οι συγγενείς είναι παχύσαρκοι, οπότε έχω και εγώ τα ίδια γονίδια. Όλη μου τη ζωή πρέπει να προσέχω πολύ για να μην ξεφύγω. Υπήρξε μια περίοδος που είχα χάσει τον έλεγχο. Έχω ανασφάλεια με τα κιλά και την εικόνα μου. Κάνω συνεχώς διατροφές.

Γαλουχήθηκα σε μια εποχή που ήταν ή πολλά κιλά ή καριέρα. Αυτό με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Όταν πάχυνα, με σταμάταγε ο κόσμος στον δρόμο και μου το έλεγε. Είμαι σίγουρος ότι δεν είχαν κακή πρόθεση, αλλά συνέβαινε.

Media Τελευταίες ειδήσεις