Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χρήστος Δάντης: «Για το “παλιό μου παλτό” ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή»

Χρήστος Δάντης: «Για το “παλιό μου παλτό” ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή»

Αποκαλυπτικός ο Χρήστος Δάντης στο Love It του ΣΚΑΪ!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη του επιτυχία «Το παλιό μου παλτό».

Ειδικότερα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Παλιό Μου Παλτό είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτεί.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι δεν μου ταιριάζει το τραγούδι και μία πως μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι».

«Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη.

Μιλάμε για μια δουλειά που είναι η πλέον ανταγωνιστική που από κει που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα, ξαφνικά μετά από δυο τρία χιτες, δεν έχεις ούτε το τηλέφωνο του!

Η δουλειά αυτή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο» πρόσθσε ο τραγουδιστής στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Δάντης.

Media Τελευταίες ειδήσεις