Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Χρήστος Φωτίδης: Τρεις άνδρες έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου και θα τους «φωτογραφίσω»

Χρήστος Φωτίδης: Τρεις άνδρες έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου και θα τους «φωτογραφίσω»

“Έτσι έκλεισαν πολλές πόρτες”, παραδέχεται ο Χρήστος Φωτίδης.

Για τις δυσκολίες, τις τρικλοποδιές και τις… ανήθικες προτάσεις μίλησε έξω από τα δόντια ο ηθοποιός Χρήστος Φωτίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο.

Τρικλοποδιές σας έβαλαν;

Θα σου πω κάτι και θα το καταλάβεις. Τρεις άνδρες έπαιξαν αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Θα τους «φωτογραφίσω» μόνο: α) αυτός που έκανε τις μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες και τα μιούζικαλ στην Ελλάδα. Με κάλεσε για δείπνο. Και του λέω, «τι με θέλετε, για δείπνο ή για ύπνο στο κρεβάτι;». Και μου λέει, «δηλαδή αν θα σας πω για ύπνο, δεν θα δεχτείτε;

Ξέρετε πόσοι περιμένουν πίσω από εσάς;». Του λέω, λοιπόν, «πάρτε αυτούς που περιμένουν πίσω από εμένα». Έτσι έκλεισαν πολλές πόρτες από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Έπειτα πηγαίνω στο MEGA και κάνουμε τη σειρά «Φρουροί της Αχαΐας».

Ένας συγκεκριμένος παράγοντας με καλεί στο γραφείο του, για να βγούμε έξω. Του είπα «όχι». Έκλεισαν όλες οι πόρτες από εκεί. Τέλος, ένας άλλος σκηνοθέτης, τεράστιο όνομα και με θέατρο στο όνομα του στο κέντρο της Αθήνας, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου, μου έκανε αντίστοιχη πρόταση.

Τον έβγαλα σηκωτό από μέσα. Του είπα «αν μπορούσα να το κάνω και μου αρέσατε, θα το έκανα. Έχω πολλούς φίλους με διαφορετικότητα και τους σέβομαι. Όμως έτσι που μου το λέτε, να με κάνετε πρωταγωνιστή αφού γίνει… όχι».

Ένας από τους προαναφερόμενους ξέρεις τι είπε μπροστά στη γυναίκα μου και παρουσία της Ροζίτας Σώκου; «Ο άντρας σου και ο Εσκενάζυ μου γλίτωσαν».

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, μου έκλεισε τον δρόμο για κάτι παραπάνω! Το κύκλωμα εκείνες τις εποχές ήταν πολύ σκληρό. Γνώρισα τον Τσαρούχη και ήταν άντρας με τα όλα του. Κύριος. Και από τον Τσαρούχη γνώρισα τον Φασιανό και μείναμε φίλοι έως τώρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις