Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρήστος Κούτρας για Γιώργο Τράγκα: Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετάμε τον «θείο»

Χρήστος Κούτρας για Γιώργο Τράγκα: Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετάμε τον «θείο»

Πέθανε το πρωί της Τρίτης (14/12) ο Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν με κορονοϊό σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία». Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Χρήστος Κούτρας τον αποχαιρέτισε και ευχήθηκε συλλυπητήρια στη γυναίκα, στα παιδιά και στο εγγόνι του.

«Η μέρα ξεκίνησε πολύ περίεργα σήμερα. Είχαμε υποψιαστεί όλοι ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μετά τις ανακοινώσει και όσοι γνωρίζαμε την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα», είπε ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας, το πρωί της Τρίτης (14/12) στην αρχή της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. 

Και πρόσθεσε: «Δεν περιμέναμε αυτή την κατάληξη. Περιμέναμε ότι και σε αυτή την μάχη, ο Γιώργος Τράγκας θα είναι δυνατός και θα τα καταφέρει. Δεν τα κατάφερε τελικά ο Γιώργος Τράγκας. Άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ».

Αναφερόμενος στον 72χρονο δημοσιογράφο που έφυγε από την ζωή «χτυπημένος» από τον κορονοϊό, ο Χρήστος Κούτρας έκανε λόγο για έναν θρύλο του ελληνικού ραδιοφώνου. Σημείωσε δε ότι είτε συμφωνούσε, είτε διαφωνούσε κάποιος με τις τοποθετήσεις του ήταν: «Θρύλος, θρύλος για όλους εμάς, Θρύλος του ελληνικού ραδιοφώνου». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις