Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χρήστος Λούλης: Γιατί στην παρουσίαση ο δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό;

Χρήστος Λούλης: Γιατί στην παρουσίαση ο δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό;

“Δεν υποτιμώ την δουλειά σας” ξεκαθάρισε ο Χρήστος Λούλης, αρχικά, στους παρουσιαστές της ΕΡΤ.

Στην απόφαση που παίρνουν κατά καιρούς πολλοί συνάδελφοι του ηθοποιοί, να ασχοληθούν με το κομμάτι της παρουσίασης, τοποθετήθηκε ο Χρήστος Λούλης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου το πρωινό της Κυριακής στην ΕΡΤ. 

“Νομίζω πως το να παρουσιάζεις μια εκπομπή είναι ένα ταλέντο το οποίο δεν το έχω.

Η σύζυγος μου, η Έμιλυ (σ.σ. Κολιανδρή) σίγουρα το έχει αλλά εγώ, το να βρίσκω τη διάθεση να είμαι ευχάριστος κάθε πρωί, σας παρακαλώ μην μου το κάνετε αυτό! Δηλαδή νιώθω ότι είναι πάρα πολύ μεγάλο το ταλέντο που έχετε εσείς” τόνισε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Γιατί ο δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό; Γιατί οι ηθοποιοί είναι δημοσιογράφοι;” αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Λούλης όταν ρωτήθηκε από το δίδυμο των παρουσιαστών της δημόσιας τηλεόρασης.

“Υπάρχουν και μερικές εκπομπές που είναι πιο πολύ κουβέντα. Δεν υποτιμώ την δουλειά σας, δεν υποτιμώ αυτή τη δουλειά που κάνετε και δεν θεωρώ ότι είναι εύκολη αλλά υπάρχουν κάποιες εκπομπές που είναι λίγο αλλιώς.

Ας πούμε, ο Τάσος Ιορδανίδης που κάνει τους “Μπαμπα-δες” που και ο ίδιος είναι μπαμπάς και έχει μια ομάδα από πίσω μια ομάδα που τον βοηθάει, άμα το κάνει καλά γιατί να μην το κάνει;” κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις