Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Χρήστος Λούλης: Η προσδοκία πια της έκπληξης είναι μικρότερη στην υποκριτική

Χρήστος Λούλης: Η προσδοκία πια της έκπληξης είναι μικρότερη στην υποκριτική

«Τα άγνωστα είναι μικρότερης έντασης, μικρότερης διάρκειας» εξήγησε ο Χρήστος Λούλης.

Στην μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή και τις αλλαγές στο πάθος που τρέφει για την υποκριτική μίλησε ο Χρήστος Λούλης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (24.11.2023) στο MEGA.

«Όταν είσαι 20 και 25 χρονών και δεν ξέρεις τι μπορείς να καταφέρεις, δεν ξέρεις τι μπορείς να αντέξεις και που μπορεί να φτάσεις, έχεις ένα άγνωστο πεδίο μπροστά σου. Μαζί με τη δουλειά σου εξερευνείς και τον εαυτό σου.

Οπότε περνούν τα χρόνια, μεγαλώνεις, πετυχαίνεις, καταφέρνεις εκείνο και το άλλο, νιώθεις ότι γνωρίζεις τον εαυτό σου και λες “μπόρεσα και αυτό” και “άντεξα και εκείνο”.

Μετά αρχίζουν όμως κάποια μοτίβα να επαναλαμβάνονται και λες “πάλι θα το κάνουμε αυτό;” και αρχίζει η γνώση να μπαίνει μέσα και δεν είναι πια άγνωστο» είπε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Είναι ένα γήπεδο γνωστό όπου ξέρεις τους ανθρώπους, ξέρεις τους συμπαίκτες, ξέρεις και τον εαυτό σου καλύτερα οπότε οι εκπλήξεις είναι λιγότερες.

Τα άγνωστα είναι μικρότερης έντασης, μικρότερης διάρκειας και κάποια στιγμή έρχεται που λες “ρε παιδί μου, ωραία όλα αυτά αλλά έχω χάσει το παλιό το πρώτο που δεν ήξερα που θα πάω, που θα φτάσω και ποιος θα είμαι μετά από αυτή την πόρτα”. Λες δηλαδή ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ο ίδιος που είσαι και τώρα».

  

«Η προσδοκία πια της έκπληξης είναι μικρότερη. Παρόλα αυτά όμως έρχονται πάντα κάποιες στιγμές, όπως και τώρα στην παράσταση, όπου βλέπω όλους τους συντελεστές και όσο κουρασμένος κι αν είμαι ψυχικά λέω πως αυτό το πράγμα ζω και αυτή είναι η δουλειά μου» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις