Media

Χρήστος Θηβαίος: Τώρα πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου

“Αρκεί μετά να μπεις σε μια δημιουργική διαδικασία και να πεις τι είμαι πάνω από όλα. Ποιος είμαι;” δήλωσε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο Χρήστος Θηβαίος καλεσμένος στο Στούντιο μίλησε για την μάχη που έδωσε με το αλκοόλ και το πως κατάφερε να νικήσει τους δαίμονές του.

«Τώρα πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου. Είναι η χαρά μου. Πάντα ο μεγάλος μας φόβος είναι ο χρόνος που παλεύουμε και κάποτε θα νικηθούμε. Ίσως κι εγώ δεν ήμουν σε μια θέση να το επικοινωνήσω. Λειτουργούσα.

Το συζητούσα με τους θεραπευτές μου το αν είσαι όντως αλκοολικός ή θέλεις απλά να έχεις συμπεριφορά τέτοιου είδους» ανέφερε ο Χρήστος Θηβαίος.

«Αρκεί μετά να μπεις σε μια δημιουργική διαδικασία και να πεις τι είμαι πάνω από όλα. Ποιος είμαι; Πάνω από όλα είμαι σύζυγος και πατέρας. Εκεί όλα έρχονται σε μια ισορροπία» πρόσθεσε ο Χρήστος Θηβαίος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία
Η Μελισσάνθη έρχεται πιο κοντά με τη Μαγδαληνή, όμως η παρουσία ενός προσώπου από το παρελθόν του Απόστολου και οι συζητήσεις γύρω από την οικογένεια και το μέλλον της δημιουργούν μια ένταση που δεν μπορεί εύκολα να αγνοήσει
Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η στάση του Σταύρου γεννά υποψίες στην Ασπασία