Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Υπέγραψε και ξεκινά την εκπομπή του

Υπέγραψε και ξεκινά την εκπομπή του

Αν και πολλά έχουν γραφτεί τελικά «έπεσαν» οι υπογραφές διαψεύδοντας όσους πίστευαν ότι έχει βάλει πλώρη… για αλλού! Και μάλιστα σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που μετά το τέλος του «ΣουΚου» κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τον παρουσιαστή να μιλά με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 υπογράφοντας για 2 (+1) ακόμα χρόνια παραμονής του στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ σύντομα μάλιστα ξεκινά το «Ougachallenge» του.
 

 
Από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου λοιπόν ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει την εκπομπή «Ougachallenge» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απευθύνει… προσκλήσεις με προκλήσεις σε πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος.

Βέβαια να αναφέρω ότι οι περισσότερες από τις συνεντεύξεις που θα προβληθούν έχουν παίξει στον αέρα, αλλά όλα τα επεισόδια είναι μονταρισμένα από την αρχή με διαφορετικά «παντρέματα» καλεσμένων καθώς και πολύ extra καινούργιο υλικό από… προκλήσεις που έχει κάνει ο Ουγγαρέζος με το συνεργάτη του, τον Σταμάτη Din Dan Done, στο δρόμο.

Έτσι λοιπόν λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλει το… φρεσκαρισμένο «Ougachallenge», πιστεύοντας ότι καθημερινά, τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές θα περνούν καλά, ενώ από την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί και το μέλλον της την καινούργια σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε