Παρασκευή, 12 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022

«Το να διαφωνήσεις με κάποιον με αγάπη δεν αλλάζει την αγάπη», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για τον σύζυγό της και τη σχέση τους με τα παιδιά τους μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Πολυξένη Καραμίχα. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην ερώτηση, με την οποία παθαίνει σοκ.

«Με τον άνδρα μου δεν έχουμε κρύψει ποτέ τις διακυμάνσεις που μπορεί να έχει μια σχέση. Δεν θέλουμε να θεωρείται αυτονόητο ότι, αν έχεις παντρευτεί, μεγαλώνεις μια οικογένεια, ζεις μαζί, γίνεσαι κι ένα πράγμα.

Θεωρούμε σημαντικό να κατανοήσουν τα παιδιά πως ακόμη και μέσα στην οικογένειά τους θα διαφοροποιηθούν και θα το εκφράσουν. Το να διαφωνήσεις με κάποιον με αγάπη δεν αλλάζει την αγάπη. Θέλω να γίνονται αυτόνομοι άνθρωποι, να μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνα τους. Μου αρέσει τα παιδιά μου να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν το δωμάτιό τους.

Μικρές καταστάσεις που δεν τους επιτρέπονται εγώ πιστεύω πως πρέπει να τους επιτρέπονται. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού και πώς θα βρεθείς. Εγώ τρελαίνομαι με ανθρώπους που με ρωτούν “καλά, ο άνδρας σου μαγειρεύει;”. Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Media Τελευταίες ειδήσεις