Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποια είμαι εγώ για να πω για την Βίκυ Καγιά;

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποια είμαι εγώ για να πω για την Βίκυ Καγιά;

GNTM και Βίκυ Καγιά σε πρώτο πλάνο στις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Για πρώτη φορά από το σπίτι είδε το GNTM και η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξέφρασε με ενθουσιασμό την άποψη που σχημάτισε για αυτό φέτος μιλώντας στην κάμερα του MEGA Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη.

“Φέτος το έβλεπα πάρα πολύ ωραία το GNTM από το σπίτι, μια άλλη ιστορία. Δεν έχεις κανένα βάρος, δεν έχεις κανένα άγχος, είσαι κανονικός τηλεθεατής και το ευχαριστιέσαι.

Είναι ένα πρότζεκτ που μου αρέσει και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση” τόνισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί .

“Η Βίκυ Καγιά είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση και είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να χειρίζεται τον λόγο της. Ποια είμαι εγώ για να κάτσω να πω για την Βίκυ; Δηλαδή όταν εκτίθεσαι, κρίνεσαι. Αλλά η Βίκυ είναι η Βίκυ και δεν έχει αλλάξει κάτι”.

“Δεν ξέρω αν θα επέστρεφα στο GNTM, σε μια πρόταση επιστροφής, θα το σκεφτόμουν. Είμαι πολύ ανοιχτή στις προτάσεις. Απλώς είναι κάτι που το έχω κάνει και μου αρέσει που κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα και εξελίσσομαι.

 Ιδανικά θα ήθελα να επιστρέψω λέγοντας τις ειδήσεις! Θέλω να πω τις ειδήσεις!

Δεν είναι τέλειο ένας δυσλεκτικός άνθρωπος να πει τις ειδήσεις και να μην καταλάβει κανένας τίποτα” συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις