Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ζέτα Δούκα: Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας

Ζέτα Δούκα: Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας

“Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη” ανέφερε η Ζέτα Δούκα.

Στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη η Ζέτα Δούκα με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη.

Φυσικά, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό.

Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω.

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας», είπε η Ζέτα Δούκα.

«Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η Ζέτα Δούκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις