Κυριακή, 21 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζωή Κρονάκη: Είμαι καλά όσο μου δίνεται η ασφάλεια και η δυνατότητα να είμαι αμέτοχη σε αυτό

Ζωή Κρονάκη: Είμαι καλά όσο μου δίνεται η ασφάλεια και η δυνατότητα να είμαι αμέτοχη σε αυτό
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

“Ο καθένας όπως νιώθει κάνει στην εκπομπή του κι ορθώς κάνει την εκπομπή του όπως επιθυμεί” διευκρινίζει η Ζωή Κρονάκη.

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε η Ζωή Κρονάκη, σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, παίρνοντας θέση τόσο για την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση όσο και τις αποχρώσεις του gossip!

“Η ΕΡΤ έχει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι κερδίζει συνεχώς το στοίχημα των τηλεθεατών γιατί αγκαλιάζει και τις σειρές -που είναι καταπληκτικές-, και τα ψυχαγωγικά προγράμματα και τα δελτία ειδήσεων.

Εγώ το έχω πει ότι είμαι από τους ανθρώπους που παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης κάθε πρωί λίγο πριν μπω στο πλατό” υπογράμμισε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας είναι κάτι που προσωπικά δεν πρεσβεύω. Όσο μπορώ να είμαι αμέτοχη σε αυτό και μου δίνεται αυτή η ασφάλεια και η δυνατότητα, είμαι καλά.

Ο καθένας όπως νιώθει κάνει στην εκπομπή του κι ορθώς κάνει την εκπομπή του όπως επιθυμεί. Δεν παίζουμε gossip αλλά lifestyle θέματα γιατί η εκπομπή είναι infotainment”.

“Η πρώτη ώρα αφορά στο κομμάτι των κοινωνικών θεμάτων, τα οποία αγγίζουμε και το δεύτερο έχει να κάνει με lifestyle και τηλεοπτικά πρόσωπα.

Συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα, είναι Φλεβάρης. Είναι θετικό το κλίμα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε και του χρόνου” τόνισε, επίσης, η Ζωή Κρονάκη στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις