Media

Ζωή Κρονάκη για Αρναούτογλου: Είναι κορυφαίος παρουσιαστής, αλλά είμαι και της άποψης να δίνονται ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα

“Δεν λέω να σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν” ξεκαθάρισε η Ζωή Κρονάκη.

Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα για τα τρία project που θα παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ανέφερε πως θα ήθελε να δίνονται ευκαιρίες και σε άλλους παρουσιαστές.

“Η Ελένη είναι ένα τεράστιο brand από μόνη του. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να τη δω στην πρωινή ζώνη. Μου αρέσει εκεί που τη βλέπω ως τηλεθεάτρια. Μου άρεσε που η Ελεονώρα βγήκε και μίλησε και είχε τα κότσια να υπερασπιστεί και τη θέση της και τη θέση της ομάδας της.

Δεν είναι ευχάριστο για κανένα συνάδελφο να ολοκληρώνεται πρόωρα η εκπομπή του. Η Ελεονώρα είχε ένα πολύ δικό της στυλ σε εκείνο το βραδινό talk show. Μου άρεσε πάρα πολύ και είχε τη δική της ταυτότητα” είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

“Μου λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Αυτό που κάνει ο Νίκος, δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι σίφουνας και αεικίνητος. Είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές.

Είμαι, βέβαια, και της άποψης να δίνονται ευκαιρίες και σε νέα πρόσωπα. Δεν λέω να σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν. Είμαι μεγάλη φαν του Ανδρέα Μικρούτσικου” συνέχισε η Ζωή Κρονάκη.

Για την κόντρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: “Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον γνωρίζω πολύ καλά και ήταν να κάνουμε μία εκπομπή παλιότερα. Δεν ευοδώθηκε.

Τον αγαπώ και τον σέβομαι, όπως αντίστοιχα σέβομαι και την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν είναι πολύ ωραίο να τα ακούς όλα αυτά και αυτήν την κόντρα. Αν νιώθει έτσι, καλά κάνει και το λέει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας