Media

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αγαπούσα πολύ τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα», λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου έδωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία απάντησε και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM, νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “πειραχτεί”.

Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου», είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Την αγαπούσα πολύ, τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη Βασίλισσα Ελισάβετ και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα, η αγάπη του κόσμου».

Κλείνοντας, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είπε: «Οι πάντες έχουν διασκεδάσει με εμένα. Υπήρχε ωραίο κοινό τότε. Τώρα υπάρχει νεολαία, ωραία και η νεολαία, άλλ στυλ βέβαια. Τότε ήταν άλλο πράγμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής