Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Box Now: Συνεργασία με eBay στην Ελλάδα – Ανοίγει ο δρόμος της εξωστρέφειας για τα ελληνικά e-shops

Box Now: Συνεργασία με eBay στην Ελλάδα – Ανοίγει ο δρόμος της εξωστρέφειας για τα ελληνικά e-shops

Τη συνεργασία της με τον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου eBay εγκαινιάζει η Box Now, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών eshops, καθώς με την νέα συνεργασία τα ελληνικά eshops θα μπορούν πλέον να δέχονται παραγγελίες από όλο τον κόσμο μέσω του marketplace της eBay.

Η eBay επέλεξε την Box Now ως στρατηγικό συνεργάτη και ως ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Lockers στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από την πλευρά της η Box Now ως logistics partner θα παρέχει λύσεις στην συλλογή και αποστολή των δεμάτων προς τον τελικό χρήστη του εξωτερικού.

Η συνεργασία, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία και τις βέλτιστες πρακτικές που έχει αναδείξει με την συνεχή της ανάπτυξη και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της η Box Now, εμπεριέχει και εκπαιδευτικά webinars που οι eBay και Βox Now θα υλοποιήσουν από κοινού.

Αναφορικά με την Ελλάδα, αποτελεί μία από τις βασικές χώρες στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της eBay και ήδη χιλιάδες Έλληνες πωλητές αξιοποιούν τον απλοποιημένο τρόπο διαχείρισης των διεθνών πωλήσεών τους μέσα από την πλατφόρμα της. Εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα Ανάπτυξης (Growth Program) για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), αξίας χιλιάδων δολαρίων ανά συμμετέχοντα, η eBay παρέχει σε ελληνικές εταιρείες υποστήριξη για την επιχείρησή τους, ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους σε πάνω από 133 εκατομμύρια αγοραστές παγκοσμίως, σε 190 αγορές.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις