Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

BriQ Properties: Συμφωνία με Leroy Merlin για αποθηκευτικούς χώρους – Τι προβλέπει

BriQ Properties: Συμφωνία με Leroy Merlin για αποθηκευτικούς χώρους – Τι προβλέπει

Στην υπογραφή 6ετούς συμφωνίας με την Leroy Merlin προχώρησε η BriQ Properties, η οποία αφορά τη μίσθωση κτιρίου αποθηκών επί της Λ. Κηφισού 125-127 συνολικής επιφάνειας περίπου 8.000 τ.μ. καθώς και του όμορου οικοπέδου Λ. Κηφισού 123 επιφάνειας περίπου 1.500 τ.μ.

Οι εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως κέντρο διανομής με χώρο φορτοεκφόρτωσης και στάθμευσης, για την τροφοδότηση των αναγκών των καταστημάτων της Leroy Merlin και την διεκπεραίωση κατ’ οίκον παραγγελιών από πελάτες λιανικής στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

 «Xάρη στη στρατηγική τοποθεσία τους, οι νέες εγκαταστάσεις αναμένεται να αποτελέσουν ιδανικό κόμβο για city logistics» δήλωσε η CEO της BriQ Properties, κ. Άννα Αποστολίδου, ενώ ο κ. Γεώργιος Γαρούφας, Business Development Director της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, ανέφερε ότι: «Οι νέες εγκαταστάσεις εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες μας για γρήγορη διακίνηση των παραγγελιών μας και ταυτόχρονα δημιουργούν θεμέλιο για ακόμα γρηγορότερη τροφοδοσία του δικτύου των καταστημάτων μας».

Εν τω μεταξύ, η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ανέλαβε την πρωτοβουλία ενίσχυσης του πολύ σημαντικού έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και σε συνδυασμό με τη βιώσιμη στρατηγική της, αναλαμβάνει το κόστος προμήθειας και τοποθέτησης σύγχρονης αντλίας θερμότητας, η οποία θα μειώσει οριστικά κατά 40% τις ενεργειακές δαπάνες του Σπιτιού του Μοσχάτου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις