Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

COCO-MAT: Ένα τελευταίο αντίο στον Αντώνη Συκάρη

COCO-MAT: Ένα τελευταίο αντίο στον Αντώνη Συκάρη
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με βαθιά θλίψη, σήμερα, η COCO-MAT αποχαιρετάει τον κορυφαίο ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια στο βουνό Νταουλαγκίρι.

Ο σπουδαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Συκάρης ήταν φίλος, συνοδοιπόρος, συμπαραστάτης, σημείο αναφοράς και παρακαταθήκη για την ιστορία μας, τονίζει η COCO-MAT. Ένας σπάνιος, πολύτιμος άνθρωπος, που μας ανέβασε στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COCO-MAT, Μιχάλης Ευμορφίδης, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Αντώνη Συκάρη και «σχοινοσύντροφος» στην εμβληματική αποστολή στο Έβερεστ τον Μάϊο του 2017, μεταφέρει την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του κορυφαίου ορειβάτη.

Όπως αναφέρει «Ο Αντώνης ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του. Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του, στην Καλλιόπη, στη Βιολέτα, στον Γιάννη και την Ίριδα… Αγαπημένε μας Αντώνη δεν υπάρχει μέρα που δε θα σε θυμόμαστε με περηφάνια και απεριόριστη αγάπη».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις