Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Η συμμετοχή στη HoReCa και τα σχέδια στην επαγγελματική εστίαση

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Η συμμετοχή στη HoReCa και τα σχέδια στην επαγγελματική εστίαση

Με διευρυμένο 24/7 χαρτοφυλάκιο συμμετέχει η Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Έκθεση HoReCa 2023, το διάστημα 10 έως 13 Φεβρουαρίου, έτοιμη για να συζητήσει με επαγγελματίες και να υποδεχθεί την καλοκαιρινή σεζόν.

Με όραμα να αποτελεί συνεργάτη επιλογής για τους πελάτες της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων για όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με χυμό και καφέ, το μεσημέρι με τη μεγάλη γκάμα των αναψυκτικών Coca-Cola, μέχρι νωρίς το απόγευμα με ανθρακούχα ποτά και aperitifs για ενήλικες και αργότερα το βράδυ με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών.

Στην ειδικά σχεδιασμένη πλατεία της Coca-Cola Τρία Έψιλον, οι επαγγελματίες HoReCa θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία και τις μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει το 24/7 χαρτοφυλάκιο της, που ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο με νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες.

Πρόγραμμα δεξιοτήτων

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα HoReCa Empowered που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και για την ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub, που προσφέρει στις επιχειρήσεις δωρεάν εκπαίδευση πάνω στις βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας, με στόχο την επιτυχή αύξηση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τους και τη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

Το προφίλ

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (48.5%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

Με 54 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite , το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα Tsakiris Chips. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις