Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Cycladic Air: Η πρώτη ενδο-νησιωτική αερογραμμή ξεκίνησε πτήσεις – Ποια είναι και τι προσφέρει στο Αιγαίο

Cycladic Air:  Η πρώτη ενδο-νησιωτική αερογραμμή ξεκίνησε πτήσεις – Ποια είναι και τι προσφέρει στο Αιγαίο

Η Cycladic IFLY, η πρώτη ελληνική ενδο-νησιωτική αερογραμμή που συνδέει τα νησιά του Αιγαίου πραγματοποίησε το παρθενικό της δρομολόγιο πάνω από το Αιγαίο με επιβάτες τον εμπνευστή του φιλόδοξου project, τον εφοπλιστή Νικόλα Λυκιαρδόπουλο, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τις μετακινήσεις των μονίμων κατοίκων των νησιών του Αιγαίου.

Το αρχικό point to point δίκτυο της Cycladic συνδέει απευθείας Σαντορίνη, Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο) και Ρόδο με πτήσεις διάρκειας από 20’ έως 1 ώρα και 20’ (αναλόγως προορισμού), ενώ από το καλοκαίρι στους προορισμούς θα προστεθεί και η Μήλος. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται και τους χειμερινούς μήνες.

Ο νέος αερομεταφορέας φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει επιβάτες που επισκέπτονται ή ζουν στα ελληνικά νησιά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Το κόστος του εισιτηρίου ξεκινά από τα 100 ευρώ κι αυξάνεται για τις πιο μακρινές αποστάσεις, καθώς η νέα αεροπορική εταιρεία τοποθετεί τις υπηρεσίες της στην κατηγορία της «προσιτής πολυτέλειας».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις