Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Frigoglass: Νέο εργοστάσιο στην Ρουμανία – H επένδυση «ξεκλειδώνει» νέες αγορές

Frigoglass: Νέο εργοστάσιο στην Ρουμανία – H επένδυση «ξεκλειδώνει» νέες αγορές

Ένα νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας εγκαινίασε στις 14 Σεπτεμβρίου, ο όμιλος Frigoglass, παρουσιάζοντας παράλληλα το νέο λογότυπο και την νέα ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα.

Όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση, το νέο εργοστάσιο αποτελεί θεμέλιο λίθο για την εξυπηρέτηση της μελλοντικής στρατηγικής του ομίλου Frigoglass και για την παραγωγή μίας μεγάλης γκάμας καινοτόμων και ενεργειακώς αποδοτικών προϊόντων, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη των απαιτητικών στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

Σε διεθνείς αγορές

Στόχος, για τον όμιλο είναι να πρωταγωνιστήσει στην κάλυψη της ζήτησης στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη και μαζί με τις υπόλοιπες παραγωγικές εγκαταστάσεις του, που εκτείνονται σε 3 ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αφρική), να συνεχίσει να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τη βιομηχανία ποτών και αναψυκτικών ως στρατηγικός προμηθευτής παγκόσμιας κλίμακας.

Η νέα επένδυση

Το νέο υπερ-σύγχρονο εργοστάσιο τέθηκε σε λειτουργία νωρίτερα μέσα στο έτος. Καλύπτει μια έκταση περίπου 17.500 τ.μ. σε συνολική έκταση 44.000 τ.μ., ενώ φιλοξενεί ακόμη γραφεία, αποθήκες και άλλα βοηθητικά κτίρια

Ο πρόεδρος του ομίλου Frigoglass, κ. Gagik Apkarian, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tetrad Capital Partners, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η κατασκευή αυτού του υπερ-σύγχρονου εργοστασίου σε χρόνο ρεκόρ είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς. Σήμερα, ο όμιλος Frigoglass βρίσκεται σε καλύτερη οικονομική και λειτουργική θέση, διαθέτοντας μία προϊοντική γκάμα καλύτερη από ποτέ. Αυτή η νέα αρχή σηματοδοτείται και από τον ανανεωμένο μας λογότυπο και την νέα ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα που είναι σύγχρονη, προσδίδει κύρος, και λαμβάνει υπόψιν την πλούσια κληρονομιά που διαθέτει η εταιρεία στην καινοτομία και στην πελατοκεντρική προσέγγιση».

Την τελετή τίμησαν 400 εκλεκτοί καλεσμένοι και υπάλληλοι του ομίλου, όπου χαιρέτισαν ο Αντιπεριφερειάρχης του νομού Τίμις, κ. Sorin Gabriel Ionescu, και ο Δήμαρχος της Πάρτα, κ. Daniel Dragan.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις