Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Hilton Αθήνας: Χρυσά deals για τα 50 διαμερίσματα του υπερπολυτελούς συγκροτήματος – Πώς εξελίσσεται η επένδυση

Hilton Αθήνας: Χρυσά deals για τα 50 διαμερίσματα του υπερπολυτελούς συγκροτήματος – Πώς εξελίσσεται η επένδυση

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η ανακατασκευή του κτιρίου που στέγαζε το ξενοδοχείο Hilton και η μετατροπή του σε σύνθετο οικιστικό συγκρότημα, με τη ζήτηση για τα υπό κατασκευή διαμερίσματα να ξεπερνά κάθε προσδοκία. 

Ήδη, πληροφορίες της αγοράς αναφέρουν ότι τα 50 διαμερίσματα έχουν προπωληθεί και μάλιστα σε τιμές ρεκόρ για την ελληνική κτηματαγορά, καθώς κυμαίνονται στα 20.000 ευρώ το τ.μ., ανάλογα με το εμβαδό τους, το οποίο ξεκινά από 75 τ.μ. και φτάνει έως τα 400 τ.μ.

Η επένδυση υλοποιείται από τον όμιλο Κωνσταντακόπουλου και την Olyan, στον έλεγχο των οποίων περιήλθε το ακίνητο, έναντι τιμήματος 159 εκατ. ευρώ, όταν ακόμα λειτουργούσε ως Hilton. Το νέο συγκρότημα θα φέρει την επωνυμία Conrad και θα περιλαμβάνει – πέραν της ξενοδοχειακής χρήσης – ιδιωτικές κατοικίες, ιδιωτική λέσχη μελών, πολλαπλά εστιατόρια και θεματικούς εμπορικούς χώρους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες αναψυχής και ευεξίας.

Κι όλα αυτά, όταν στο παραλιακό μέτωπο, στην περιοχή του Ελληνικού, οι υπερπολυτελείς κατοικίες που κατασκευάζει η Lamda Development στο Marina Tower, αξίας 1 δισ. ευρώ, έχουν ήδη προπωληθεί κι αυτές. Την ίδια στιγμή, εκρηκτική είναι η ζήτηση και για τα διαμερίσματα στον νέο πύργο που έχει σχεδιαστεί να αναπτυχθεί στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, που θα περιλαμβάνει 90 διαμερίσματα.

Η αυξημένη ζήτηση για τις πολυτελείς κατοικίες, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες 5στερες επενδύσεις από τον τουριστικό κυρίως τομέα, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι το real estateδιανύει την καλύτερη περίοδο των τελευταίων ετών. 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις